• Wijchen

  Zuiderpoort 3

  6605 HM Wijchen


  ca. 144m² bvo + ca 25 m² buitenopslag

  Prijs op aanvraag

  Extra details

  Interessante winkelruimte te huur in wijk winkelcentrum Zuiderpoort te Wijchen. Het winkelcentrum is met name gericht op dagelijkse boodschappen. Huurders zijn o.a Jumbo, Trekpleister, een Apotheek, bakker, slager, kaas/notenwinkel, tabak/lectuur, snackbar, kapper, pizzeria en Ter Stal. Gezocht wordt naar aanvullende c.q. ontbrekende branches in food, dibevo, optiek etc. Voldoende gratis parkeren aanwezig.

 • Mill

  Marktplein 24

  5451 BS Mill


  ca. 171 m² en een puibreedte van ca 7200 mm

  Prijs op aanvraag

  Extra details

  Courante winkel in het centrum van Mill nabij o.a Jumbo, Albert Heijn, HEMA, Etos, Ter Stal, Pearle en Stokvis Optiek. Grote parkeerterrein (blauwe zone) direct voor de winkels.

 • Waalwijk

  Grotestraat 274

  5142CC Waalwijk


  ca. 130m²

  € 13560.00

  Extra details

  Te huur in het centrum van Waalwijk, een bedrijfsruimte geschikt voor detailhandel maar zeker ook voor dienstverlenende branches zoals een kapper, makelaarskantoor, hypotheekkantoor of praktijkruimte voor bijvoorbeeld een tandarts, schoonheidsspecialist, fysio-therapeut etc

 • Den Bosch

  Boschmeersingel 135

  5223HH Den Bosch


  ca. 109m²

  € 17244.00

  Extra details

  Het winkelpand is gelegen in Den Bosch in de wijk West. De wijk West heeft per januari 2023 circa 20.000 inwoners. Het pand zelf ligt in de buurt “Schutskam” aan een separate winkelstrip vlak naast het Stadsdeelcentrum “Helftheuvelpassage”. Dit buurtsteunpunt kenmerkt zich door huurders die een aanvullende functie hebben op de winkels die gevestigd zijn in de grote broer “Helftheuvelpassage”. Zo vind je hier een winkel van Beter Horen, Vergro (zorgwinkel) een Aziatische bloemenwinkel, een Turkse supermarkt etc. Parkeren Direct voor het pand zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

 • Waalwijk

  Stationsstraat 9

  5141GB Waalwijk


  ca. 112m² bvo

  Prijs op aanvraag

  Extra details

  Nieuw gebouwde winkelunit gelegen op zeer goede locatie in het centrum van Waalwijk. Boven de winkelunit zijn appartementen aanwezig. Vanwege de nieuwbouw voldoet de unit aan het gunstigste energielabel.